Adventure by Design

Adventure by Design on toiminut Enontekiöllä ja Kilpisjärvellä vuodesta 2012. Yritys on rekistöröity matkantoimistorekisteriin ja meillä on myös matkanjärjestäjän vakuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että maksusi on turvattu siltä varalta, että me emme pystyisikään tuottamaan lupaamaamme palvelua.

Yrityksemme toimii ammattimaisesti, ympäri vuoden. Asiakkaillemme tämä näkyy parhaiten siinä, että oppaamme tekevät opastusta monipuolisesti ympäri vuoden. Ammattitaito pysyy yllä ja kehittyy. Koulutamme oppaamme säännöllisesti sekä ammattitaitokursseilla että ensiaputaidoissa. Kaikilla oppaillamme on vähintään EA2 kurssi suoritettuna, mutta pyrimme siihen, että oppaillamme olisi myös kansainvälinen "wilderness first aid” pätevyys.

Yrityksemme on arvonlisäverovelvollinen, hintamme sisältävät aina kaikki arvonlisäverot. Kuitissasi näet eri alv-kantojen erittelyn. Maksamme veromme Suomeen ja toimimme yhteistyössä paikallisten yritysten kanssa.

Opastetut vaellukset sisältävät suurimman osan kalliista varusteista, joita tarvitset vaelluksilla. Pääset testaamaan erilaisia välineitä ja oppaamme osaavat kertoa miten valita itsellesi parhaat varusteet sitten jos haluat hankkia jotain omaksi.

Kauttamme voit myös vuokrata laadukkaita Fjällrävenin telttoja, makuupusseja ja vaikka rinkan.

9 öppnade annonser

Inga personer följer dig

Inga recensioner